Maskeradtölt på Sleipnir!
printable version

Vad har Pippi Långstrump, Emil i Lönneberga, Ronja Rövardotter och draken Katla gemensamt? Jo, de var alla på Sleipnir och tävlade förra helgen!  De fick hårt motstånd av Bröderna Lejonhjärta, Krösamaja, Ronjas mamma Lovis och ett gäng rumpnissar! Hur det gick ser ni i albumet nedan! 

MASKERAD!!! 

Count of comments: 0
Posted on 08 Oct 2017 by Zanna
Sleipnirs KM
printable version

Pga dubbelbokning fick årets KM flyttas till Forsen. Tack o lov, fick vi vara hos Frida Lindström, på hennes fina bana i Riddarhyttan. Alternativet hade varit att ställa in, då en hel massa andra möjligheter inte var genomförbara.  Vi hade full uppbackning från folket på plats, fick låna allt i caféet osv. Och man måste ju säga att helgen flöt på otroligt bra!   Jag har som bekant haft en härdsmälta i min dator... så just nu sitter jag vid laptopen o den är inte riktigt optimal när det kommer till bildhantering, med sin lilla skärm osv. Men det får duga tills jag orkar sätta mig och fixa script till bildhanteringsprogrammet mm. Pga stulna bilder har jag gjort texten större och över hela bilden... behöver väl inte säga vad jag tycker om att man knycker bilder....  Man står o fotar en hel helg, sitter vid datorn en vecka, o sen tycker nån att det inte är ett dugg pinsamt att sno en bild med text på sig o lägga som användarbild på Facebook.  Tröttsamt...   Jag kommer i fortsättningen inte att fota ryttare som stulit bilder... det blir konsekvensen. Så får vi se hur roligt det är...   Nåväl, lördagens bilder är klara, här finns de.  

Lördag  

Söndag

 

Count of comments: 0
Posted on 23 Sep 2017 by Zanna
Bilder, bilder, bilder... Det tar aldrig slut...
printable version

Nu är jag äntligen färdig med båda SM... det blev alldeles för mycket bilder i år på "vanliga" SM, pga det ökade antalet klasser. Det var mastigt att fota, men det var inget emot att gå igenom allting.   Lag-SM var nästan snäppet värre ändå, många olika grenar med svåra vinklar och ljus. Jättekul att fota, men otroligt mycket att gå igenom efteråt.

Jag har insett att jag måste ändra på nånting...   Jag vill inte bränna ut mitt intresse, utan behålla glädjen i fotograferandet. Då måste den efterföljande biten få stryka på foten litegrann.  Det är ju själva fotograferandet, och när man fångar den där perfekta bilden som är tjusningen. Sen att man kan sitta o titta på bilder och se sin ritt och hur det såg ut, det är en bonus för ryttarna. Den "servicen" kommer jag minska nu... 

Det är så pass många fotografer på tävlingarna nu för tiden som fotar ur i princip samma vinkel, och får i princip likadana bilder. Vitsen med att lägga ut likadana bilder som tre andra fotografer ser jag inte riktigt faktiskt.  De gör ju det här för att dra in pengar, och det är ju inte därför jag är där. Jag är där för att leva, andas och brinna, och fånga blixtmoment som griper tag i hjärtat. Den biten måste jag fokusera på nu... 

 <3 

Count of comments: 0
Posted on 11 Aug 2017 by Zanna
Lag-SM på Forsen!
printable version

 I dagarna tre har de kämpat, 14 lag från landets alla olika delar. Det blev tre intensiva dagar, med allt ifrån tölt på ovalbanan till vadande i vatten, studsande på bollar, kokande av trolldryck, såpbubblor, gott och ont, Snövit och hennes dvärgar, grindar, får.... ja... vi fick nog se allt!!

Här kan ni se bilder från alla grenar, shower och prisutdelningar. Bilderna redigeras vid intresse. 

Tack alla för ett fantastiskt mästerskap!!! 

Bilder från Forsen

Dressyr
Flagglopp
Trail
Ovalbanegrenar
Pass
Terräng
Smali
Lagshow
Prisutdelningar

 

 

 

Count of comments: 0
Posted on 02 Aug 2017 by Zanna
Svenska Mästerskapen 2017!
printable version

Historiens största mästerskap är till ända, och det var lite väl mastigt faktiskt. 6 dagar... Jag kunde självklart inte fota hela tiden, det var en omöjlighet. Jag valde mina favoritklasser, skippade passlöpen (jag är ingen riktigt inbiten passmänniska  ) och stannade i husbilen när det regnade. Jag hoppas även att många var tilll Sif Avel´s och Idunns monter och kikade på bildspelet som rullade på en stor TV där, med mina foton på framgångsrika avelshästar på tävlingsbanan! En ära att få bidraga till både detta och till alla bilder jag fick med i årets programblad!!! 

Håll till godo:

V5B + V5J
F2

V1J + V1YR
T1
T3
T2
V1

T8 B + T8 J
V2 B-final

Maskeradtölt

V5 B- A-final

Söndag- T8B- T2 A-finaler
Söndag- V2- F1 A-finaler

 

Count of comments: 0
Posted on 15 Jul 2017 by Zanna

<< Previous 1 2 3 4 5 6 Next >>

Powered by CuteNews